Yo-Yo Vásárlás (új)

Sziasztok Sziasztok!

Ebben a "trükkben" leírok pár hasznos tanácsot a yo-yo vásárlásával kapcsolatban.

Yo-yo-t bárhonnan lehet venni/rendelni. Ha rendelni szeretnél, akkor ez a link segíthet a kiválasztásban: http://www.reflexshop.hu/22-yoyo . Itt találhatsz yo-yo-kat;alkatrészeket;csapágyakat;kiegészítőket és zsinórokat. Ha meg szeretnéd venni, akkor menj el a legközelebbi tescoba;auchanba. A webshopos rendelésnek az előnye az, hogy nem kell odamenni a yo-yo-ért. Hátránya viszont az, hogy a yo-yo-t nem tudod kipróbálni.

A kezdőknek talán a legajánlottab márka a Henrys, ami egy Németországi yo-yo gyártó cég. Itt egy link: http://www.reflexshop.hu/35-henry-s-yoyo .

Ha már megvetted az ideális yo-yo-dat, akkor elkezdheted gyakorolni az alaptrükköket.

Sok sikert!

pappsajtpeonza012013. jún.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

MrYoyoGidor

Én kaptam egy yoyót a születésnapomra egy fél éve engem se nagyon érdekelt most elövettem nem tudom mi a márkálya leirás: Fekete szinű narancssárga madzag és az oldalán ilyen sárga/arany féle csikok vannak! és a csapágyrögzitö kupakjai szürkék ami nem nagyin illik a feketéhez megjegyzem :DDD aki tud erröé a féle yo-yo ról valamit irjon!! pls

Levi---

Sok oldalon megnéztem,hogy hogy kell a zsinórt feltenni a yoyóra de mind azt mutatta ,hogy ketté szedjük a zsinórt és rátesszük a jojóra DE ÍGY ELSZAKAD hogy tegyem rá

_Magus

Sziasztok!
Pár éve kaptam egy yoyot (YoyoJam Hitman), de akkor nem nagyon érdekelt most viszont elővettem. Az egyetlen problémám az vele, hogy sokszor amikor kidobam nem akar beleakadni a zsinór a gumikba és nem jön fel. Mit csináljak?
Előre is köszi a HASZNOS válaszokért!